Oled sa kunagi märganud, et enamus restorane kipub veise kõrvale alati punast Bordeaux veini soovitama, olenemata mis roa sa tellisid? Mul küll ei ole punase Bordeaux vastu midagi, kaugel sellest. Enamus riiulitel on aga muid põnevaid valikuid, mis on kindlasti proovimist väärt.
Niisiis ma tegin teile midagi. Midagi kõikidele teile, kes te restoranides töötades vahel veinipaaringuga jänni jääte või teile, kes soovite oma toidu- ja veinipaaringu oskusi arendada - väike spikker, kui nii võib öelda.
Või miskit teile toidunautlejatele & veinifännidele. Plaanid homseks õhtusöögiks valmistada ühe suus sulava ribeye? Püüad leida veini, mis õhtusöögile sobiks kui valatult?
Väike meeldetuletus - kerge tõuge, et prooviksid midagi uut. Loomulikult mängib sobiva paaringu juures suurt rolli ka valmistusviis, maitsestamine ja taldrikul leiduvad lisad. Kindlasti on ka hulk muid alternatiive, mida samade lõigete juurde sobitada ning maitsete üle ei vaielda, kuid alustame siit.

Lajata magnet külmikule, riputa plakat veiniruumi, et teenindusmeeskond saaks alati kiirelt pilgu peale heita. Vii läbi üks lõbus degustatsioon märgitud veinidega. Paku oma külalistele midagi uut ja pühi tolmust puhtaks kõik need “keegi ei tea, mis siin pudelis on või millega seda serveerida” veinid.

Proovi! Mis on kõige hullem, mis juhtuda saab?

Õpid midagi uut.

Magnetid & plakatid leiad siit

You may also like

Back to Top