Kuidas Champagne ettevõtluse isu tagasi tõi?
Ma poleks iial arvanud, et palgatööga taas harjumine nii keeruline olema saab. Nagu kõigel siin elus on ka sel omad head ja vead. Ühelt poolt kindlustunne, mida palgatöö pakub, teisalt tunne kuidas oled pooleldi poomiseni kinni seotud. 
Võib-olla on asi minus, võib-olla on mul lihtsalt allumisega raskusi ja magus maitse ettevõtluse vabadusest on liialt eredalt meeles.
Nii ma siis eile istusin tänu palgatööle minuni jõudnud champagne tutvustusel ja ainus mõte, mis mu peast läbi käis oli "miks ma seda kellelegi teisele teen?"
Täna avastan end äripindade otsingul ja uut äriplaani kirjutades ja ühtäkki on peas mitu võimalust, kuidas võimalikud rahalised vahendid kätte saada ning taaskord proovida. Seekord ilma riski kartmata. Üritades endale selgeks teha, et mul on ju alati võimalus palgatööle tagasi minna. 
Räägime nüüd aga veidi sellest toredast champagne üritusest, mis need mõtted sedapidi liikuma pani. Prike kutsus viisakalt champagne maitsma. Ühelt poolt kuna Hilton on osa Embassy of Champagne'st ja teisalt et kindlaks teha meie lojaalsus just nende champagnele.
Olles võrdlemisi pikalt mullimaailmast eemal olnud, oli suur rõõm vanade lemmikute maitseid taas kogeda. 
Läbi saime maitsta nii Moet Chandon, Ruinart, Veuve Clicquot , Dom Perignon kui Krug.
Igati meeldiv lõuna.
Rõõm oli taas kuulda kõiki neid lugusid ja avastada, kui vähe tavainimene sellest nooblist joogist tegelikkuses teab. 
Kui tolle lõunapooliku osas soovitusi annaksin, siis suurematele mulli armastajatele minge kindlasti Krug või Veuve Clicquot 2012 teed. Rääkimata muidugi Dom Ruinart Blanc de Blanc'st. 
Dom Perignonile annaksin soovitatavalt veel aega areneda. 
Kõikidele alustavatele mulli sõpradele pakub Moet Imperial Rose ning loomulikult Runart palju rõõmu. Aastakäigu champagne'st kindlasti Moet Chandon 2012.
Oeh, seda mulli! Pea on taas sassis, kuid motivatsiooni selle arvelt rohkelt. 
Uued eesmärgid. Eks ma annan jälle teada, kui midagi uut ootamas on.
Cheers,
H